Orlando Vice

In a treia zi de America ne-am mai liniștit și cu mâncarea și cu shoppingul și am făcut in sfârșit prima baie în mare de la începutul vacanței.

Am fost mai tot timpul in apropiere de mare, pe Riviera mexicana sau in Havana dar n-am intrat in apă fie din cauza algelor si a mirosului degajat de ele (sau de altceva ce nu vreau sa aflu) fie pentru ca …nu exista nici o plajă ca in Havana.

In Venice, Florida, plaja e impecabilă, nu sunt alge si apa are culoarea aia turcoaz pe care mi-o aminteam din Mexicul de pe vremuri. Si e caldă!

N-am stat in Venice decat timp de o baie în mare, nu pentru că nu ne-ar fi plăcut, pare aceleași tip de oraș chic si bogat ca si Naples unde as putea rămâne vreo 10 zile consecutiv.

Dar destinația de azi e Orlando și avem ceva de mers până acolo mai ales că ploua si nici nu suntem singuri pe drum, e weekendul de 4 iulie.

Hotelul din Orlando n-are nimic deosebit fata de celelalte foarte multe hoteluri unde am stat in America in ultimii 8 ani de cand ne tot facem verile pe aici. E foarte mare si foarte întins dată fiind apropierea de parcurile de distracții dar in rest e la fel, cu locul de parcare in fata ușii asa cum ne-am obișnuit, camere si ele imense trase la indigo, nimic special.

De aceea cand a sunat telefonul in camera unde abia ne instalasem am găsit ca e bizar. De la recepție voiau sa stie daca e totul ok! Adică ar putea să nu fie??? Incep sa caut anomalii prin cameră, verific paturile, sertarele, ma uit pe pereti dupa insecte. Nu găsesc nimic dar deja îmi trec prin cap tot felul de scenarii de Netflix. Când dupa vreo oră a sunat iarăși telefonul, alta voce tot de la recepție dorind să știe ca totul e ok am intrat in panică de-a dreptul si am început sa caut cadavre pe sub pat, in baie, urme de sânge sau gloanțe pe pereti etc. Pana la urma in afară de 2 țânțari nu am gasit nimic dar ma intreb si acum ce naiba i-o fi apucat pe cei de la recepție sa ne bage in sperieți cu telefoanele…

Urmarea: The wizarding world

Une réflexion sur “Orlando Vice

Laisser un commentaire